Dienstverlening

Naast het ontwerpen van drijvende woningen en andere gebouwen kunt u AquaTecture ook inschakelen voor de volgende dienstverleningen:

3D visualisaties.

Van elk gewenst bouwwerk kunnen wij een 3D computermodel maken waarmee fotorealistische visualisaties gegenereerd kunnen worden van zowel het interieur als het exterieur.
Ook kunnen wij fotomontages maken waarbij het toekomstige gebouw in een foto van de huidige omgeving wordt gemonteerd.
Daarnaast kunnen wij ook een Virtual Reality (VR) presentatie te maken, waarbij u met een VR bril op als het ware in de ruimte kunt staan en om u heen kunt kijken. Een ideaal hulpmiddel om een zeer goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven van de ruimte nog voordat deze daawerkelijk gebouwd is.

tekenwerk

Ook voor divers tekenwerk bent u bij AquaTecture aan het juiste adres. Of het nou gaat om bouwkundige tekeningen, tekeningen voor de bouwaanvraag of ingekleurde plattegronden en geveltekeningen voor een verkoop brochure, wij verzorgen het graag voor u.

inmeten

Heeft u een bouwwerk met gedateerde tekeningen of waarvan er helemaal geen tekeningen meer beschikbaar zijn? Wij meten het bouwwerk nauwkeurig en vakkundig op en werken dit uit in een digitaal bestand.

(Lucht)fotografie/toervlucht

Architect Alexander Henny is in het bezit van een RPL (Recreational Pilot License) brevet en is tevens in het bezit van een MLA (Microlight Aircraft) trike. Hierdoor is het mogelijk locaties vanuit de lucht te fotograferen en te onderzoeken. Ook is het mogelijk tegen een bescheiden tarief als passagier mee te gaan.
I.v.m. de regelgeving is het niet mogelijk dicht boven bouwwerken te vliegen, maar voor meer gedetailleerdere opnamen is het mogelijk gebruik te maken van een drone.

NEO